Servicii
15505
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15505,theme-bridge,bridge-core-2.3.7,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-22.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Servicii

Diversitate și totuși o completare perfectă pentru ca munca să dea roade.

VÂNZAREA UTILAJELOR

Vânzarea utilajelor constituie unul dintre cele mai importante servicii oferite de către compania noastră, având clienți în toate colțurile României, în Ungaria, Ucraina și Republica Moldova. Succesul nostru vine odată cu succesul clienților noștri. Prin intermediul portofoliului nostru complet de produse oferim utilaje, accesorii, componente, servicii și soluții pentru a răspunde nevoilor fiecărui client în parte.

VÂNZAREA CONSUMABILELOR

Buna funcționare a utilajelor constă în a rula cu uleiuri și filtre noi, iar noi livrăm cu promptitudine tot ceea ce aveți nevoie. Punându-vă la dispoziție consumabilele necesare bunei funcționări ale utilajelor, având în permanență pe stoc filtre, uleiuri și plăcuțe de frână.

VÂNZAREA PIESELOR DE SCHIMB

Deoarece nici un lucru nu ține veșnic, noi vă oferim piese de schimb pentru a face față situațiilor mai puțin plăcute cu care vă puteți confrunta. Piesele de schimb le livrăm atât din stoc, cât și din fabrică prin curier rapid, fiind profesioniști și prompți în livrarea pieselor de schimb.

VÂNZAREA ACCESORIILOR

Dorim să venim în întampinarea necesităților fiecărui client, punându-vă la dispoziție o gamă variată de accesorii pentru utilaje.

SCRIEREA ȘI IMPLEMENTAREA PROIECTELOR

Pentru a veni în sprijinul cliențilori și a face mai accesibilă achiziția utilajelor noastre, avem parteneriat cu experți în domeniul scrierii și implementării proiectelor finanțate prin fonduri nerambursabile, dispuși să ofere consultanță în acest domeniu.

Translate »